Mijn roots

Mijn naam is Suzy Kimpen (20.10.1972). De kiem voor mijn Ai passie werd al geplant toen ik elf jaar was. Tijdens de zomervakantie kreeg ik van mijn papa een boek cadeau “De kracht van positief denken” van Dr. Norman Vincent Pale. Deze schrijver had het over geloven in jezelf en dat wanneer je iets echt graag wil bereiken je er echt moet in geloven en je dit levendig moet voorstellen. Dit boek had en heeft een grote impact op mijn manier van kijken naar de wereld.

In tegenstelling tot mijn heldin Pippi ben ik groot geworden in een warm gezin waar er altijd ruimte is geweest om te groeien en je eigen weg te kiezen. Ik ben en blijf mijn ouders Christiane en André daar bijzonder dankbaar voor. Zij vormen de fundamenten van wie ik ben. Mijn zus maakt hier vanzelfsprekend ook deel van uit. Belinda is een prachtige vrouw & professional met een gedrevenheid die je maar zelden tegen komt.

Sinds een aantal jaren maak ik samen met Gianni deel uit van een nieuw samengesteld gezin en ben ik een plus-mama (het nieuwe woord voor een stief-mama, klinkt ook veel beter). Het is een fantastische uitdaging met de nodige turbulenties maar samen zoeken en vinden wij ons evenwicht!

Mijn kwaliteiten

 • Passie voor mensen
 • Power in mijn hart
 • Creativiteit
 • Mijn onvoorwaardelijk geloof en liefde voor Ai, ABT & TL
 • Formuleren van Ai-vragen
 • To the point zijn met empathie
 • Echtheid
 • Integer
 • Kwetsbaar

Mijn belangrijkste opleidingen

 • Verpleegkundige sinds 1993 (Operatiekwartier)
 • Master Verpleegkunde & VTO binnen de faculteit Psychologie en Pedagogische wetenschappen, 2006-2008
 • CIGO, 2011
 • The Appreciative Inquiry Certificate in Positive Business and Society Change, CWRU Weatherhead School of Management, Cleveland, USA, 2014
 • Conversations that inspire: Coaching Learning, Leadership and Change, CWRU, Coursera Course Certificate, 2015
 • Inspiring Leadership through Emotional Intelligence, CWRU, Coursera Course Certificate, 2016

Mijn verbeterpunten

Net zoals alle mensen heb ik natuurlijk ook verbeterpunten. Zo nu en dan durf ik te twijfelen aan mezelf of ik wel over voldoende kennis en kunde beschik om te doen wat ik doe. Dan denk ik altijd aan de wijze woorden van mijn mentors en besef ik telkens weer…Walk the Talk je hebt nooit alle wijsheid in pacht en niet perfect is goed genoeg!

Mijn hart en ziel klopt voor mijn PASSIES

 • Appreciative Inquiry (Ai)

 • Mensen & menselijke processen

 • Asset-Based Thinking (ABT)

 • Transformationeel Leiderschap

Quotes

Het gras is groener daar waar het water krijgt

Eleanor Roosevelt

The future belongs to those who believe in the beauty of their dreams

Darwin P. Kingsley

You have power you never dreamed of. You can do things you never thought you could do. There are no limitations in what you do, except the limitations in your own mind.