Mijn visie als coach

Waarom, doe ik wat ik doe?

De kern van mijn werk zit verankert in mijn geloof in mensen en hun kwaliteiten. Ik geloof met hart en ziel dat elke mens groeipotentieel heeft. Vandaar dat ik mezelf zie als een tool die mensen helpt in deze ontdekkingstocht zonder te zeggen wat ze moeten doen maar wel wat ze niet willen horen!

Hoe doe ik dat, waardoor kan ik mij onderscheiden?

Ik wil mij onderscheiden door trouw te blijven aan mijn eigen waarden en normen, dagelijks te blijven studeren en evidence based te werken en telkens weer opzoek te gaan naar nieuwe theorieën. Met andere woorden mezelf te blijven uitdagen om te groeien en te leren uit mijn fouten.

Wat is het resultaat?

Elke mens die ik kan laten groeien vanuit eender welk traject. Vandaag mag ik met overtuiging zeggen dat ik mensen kan laten groeien als ze hier zelf voor kiezen.

Mijn missie vanuit Långstrump

Zo’n 2 jaar geleden ben ik uit de zorgsector gestapt als verpleegkundige/stafmedewerker om terug binnen te gaan langs de voordeur als coach/trainer/consultant. Ik geloof heel sterk in de kwaliteiten van de medewerkers van de zorgsector en ik wil mij 200% inzetten om deze sector mee op te bouwen vanuit de waarderende benadering en Positieve Psychologie!

Voor alle duidelijkheid ik zie mezelf niet als de kaars of de vuurtoren die licht geeft in het donker maar vooral als een grote spiegel die jullie licht reflecteert! Weet dat kracht en vuur in ieder van ons zit. Het is aan mij om jullie dit licht te laten zien.

Individueel licht of dat van een team dat opzoek is naar nieuwe energie, geen opdracht is te groot of te moeilijk.