Mijn visie als coach

Waarom, doe ik wat ik doe?

De kern van mijn werk zit verankert in mijn geloof in mensen en hun kwaliteiten. Ik geloof met hart en ziel dat elke mens groeipotentieel heeft. Vandaar dat ik mezelf zie als een tool die mensen helpt in deze ontdekkingstocht zonder te zeggen wat ze moeten doen maar net wel te zeggen wat ze niet willen horen!

Hoe doe ik dat, waardoor wil ik mij onderscheiden?

Ik kan mij onderscheiden door trouw te blijven aan mijn eigen waarden en normen, dagelijks te blijven studeren en evidence based te werken en telkens weer opzoek te gaan naar nieuwe theorieën. Met andere woorden mezelf te blijven uitdagen om te groeien en daarbij geen enkele hindernis uit de weg te gaan!

Wat is het resultaat dat ik wil bereiken? VÄXA = groeien

Mensen laten groeien vanuit eender welk traject. Vandaag kan ik met overtuiging zeggen dat ik mensen kan laten groeien als ze hier zelf voor kiezen.

Voor alle duidelijkheid ik zie mezelf niet als de kaars of de vuurtoren die licht geeft in het donker maar vooral als een grote spiegel die jullie licht reflecteert! Weet dat kracht en vuur in ieder van ons zit. durf in je eigen kracht te gaan staan!