VÄXA jaaropleiding Coachingsvaardigheden

Vanaf september start er een opleiding voor leidinggevenden die zich willen verdiepen in coachingsvaardigheden. Deze VÄXA opleiding is gebaseerd op Appreciative Inquiry, Positieve Psychologie, Asset Based thinking enz.

Deze opleiding is een jaartraject met maandelijks een opleidingsdag van 5u en een intervisiemoment van 2u. Elke deelnemer krijgt het aanbod van persoonlijke begeleiding en coaching.

Doelpubliek:

  • startende leidinggevenden KMO, zorgsector, enz.
  • ervaren leidinggevenden die willen werken aan hun coachvaardigheden

Maximaal 15 deelnemers omdat dit een kwalitatieve training is die sterk wil inzetten op persoonlijke ontwikkeling. Deze groep gaat samen een jaar onderweg om nadien tijdens terugkom-momenten onder de vorm van intervisie, bijscholingen en informele momenten elkaar te blijven versterken.

VÄXA is het Zweeds voor groeien en dat is mijn intentie ook met deze doorgedreven training. Je stap in en we gaan samen op pad doorheen een groei-traject waarbij persoonlijke ontwikkeling en leiderschap een centrale rol krijgen.

De kostprijs:

  • jaartraject van 9 opleidingsmomenten van telkens 5u per sessie
  • 4 intervisiemomenten van 2u onder begeleiding
  • inschrijvingen voor 30 juni 2018 krijgen een vroegboekkorting (= een korting van 300 euro)
  • indien de verplaatsing te moeilijk is dan is er de mogelijkheid om deze training via skype te volgen

Kostprijs voor de opleiding + de intervisiesessies + persoonlijke feedback + cursusmateriaal + lichte catering = 1500 euro (excl. btw)

Kostprijs met de vroegboekkorting tot 30/06/2018 = 1200 euro (excl. btw)

Plaats van de training, deze is afhankelijk van het aantal deelnemers!