Mijn dromen & doelen voor Långstrump

Mijn grootmoeder Sidonia Luyckx zei altijd dat je genoeg wensen en dromen moest hebben om ervoor te zorgen dat je een boeiend leven kon leiden!! Woorden die nog altijd nazinderen in mijn hoofd.

Ze was een bijzondere vrouw die uren kon vertellen over vroeger en toneelstukken schreef. Mijn grootmoeder is niet gespaard gebleven van verdriet en pijn maar ze had een geweldige levenskracht. De zondagmiddag voordat mijn grootmoeder overleed nam ze me bij haar (ik was net 13 jaar) en vertelde dat al haar dromen en wensen in vervullen waren gegaan en dat haar leven goed was geweest. Ze is vredig en rustig overleden.

Korte termijn dromen

Lange termijn dromen

Een van mijn korte termijn wensen/droom is de cursus “The Daring Way” te volgen bij Brené Brown. Deze vrouw heeft mij doen beseffen dat kwetsbaarheid een bijzondere kracht is. Ze is zo echt en oprecht in alles wat ze doet, ze is één van mijn rolmodellen. Dit wil ik realiseren in 2018.

Terug gaan naar CWRU staat ook op mijn verlanglijstje net zoals een bijkomende training volgen bij Prof. Orem & Prof. Boyatzis.

Mijn lange termijn droom is om een Långstrump huis te creëren. Een plek waar je terecht kan om tot rust te komen en tegelijkertijd kan groeien als mens en professional. Er zal ruimte zijn voor workshops, dialogen met rolmodellen, creativiteit, het uitwisselen van gedachten/reflecties, enz..

Om mijn droom om te zetten in een doel heb ik voor mezelf een termijn gezet van 5 jaar. In 2020, een prachtig getal, zal het Långstrump huis een feit zijn. Het hart van het huis staat al op papier.